Cégünkről

GÁTIBA Solar

A GÁTIBA Solar az országos hálózattal rendelkező GÁTIBA Kft. évtizedes hagyományaira épül. A cég tulajdonosai elkötelezettek a minőségi szolgáltatások nyújtása tekintetében. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk elektronikai komplex rendszerek tervezésében, forgalmazásában telepítésében és karbantartásában az ország minden térségében.

A fotovoltaikus rendszerek magas elektronikai és energetikai szakértelmet kívánnak. A területen szerzett további elektrotechnikai, környezetipari és gépészeti ismereteink segítenek a piacvezető technológiák és megoldások felkutatásában, melyeket meglévő és jövőbeni partnereink számára is elérhetővé kívánunk tenni.

Az egyre nehezebben kiszámítható energiaellátás és energiaárak, valamint saját és partnereink környezetvédelmi küldetéstudata miatt hoztuk létre új üzletágunkat, ahol a területen jártas szakemberekkel, valamint a legkorszerűbb technológiát felvonultató nyugat-európai partner cégeinkkel kívánunk a meglévő és új partnereink rendelkezésére állni és hatékony energetikai megoldásokat létrehozni.

Üzem napelemes rendszere
Iroda napelemes rendszere

Történetünk

napelemes rendszer

A GÁTIBA Solar, a GÁTIBA cégcsoport tagjaként a minőségi napelemes rendszerek forgalmazásával és kiépítésével foglalkozik 2009 óta.

  • 2016 – Megnyitottuk Budapesten az Etele úti irodánkat
  • 2015 – összteljesítményben elértük a 1000 kW
  • 2014 – 100. napelemes rendszerünk telepítése
  • 2013 – Veszprémi irodánk megnyitása
  • 2009 – GÁTIBA Solar Kft. megalapítása

Küldetésünk

Mindazon cégek és magányszemélyek számára, akik fotovoltaikus rendszerrel tervezik megvalósítani energiaellátásukat olyan kompakt és optimális rendszert tervezünk, ami biztonságos működésével garantálja a befektetés megtérülését.

Filozófiánk

A megújuló energia felhasználását elérhető és megtérülő komplex formában kínáljuk ügyfeleink részére, hogy a közös jövőnk a közös múltunk értékeit is megtarthassa.

Vezetőség


Partnereink